National Laboratories – Romania

LABORATOARELE NATIONALE – ROMANIA 25 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021

• Nonviolența și pacea sunt importante pentru dvs.?
• Sunteți un educator, membru al unei organizații nonprofit, elev interesat sau student ?
Doriți să vă familiarizați cu formele și istoricul managementului non-violent al conflictelor și al rezistenței non-violente?

Dacă ați răspuns afirmativ la toate aceste întrebări, atunci acest curs de formare sub forma de atelier este alegerea potrivită pentru dvs. și organizația dvs.!

Și chiar dacă cel mai bun antrenament din viață nu este gratuit, acest curs de formare este o excepție și este complet gratuit!

Fundatia ACTIVITY caută participanți la atelierele naționale ale proiectului european „Rezistența nonviolentă europeană”, susținut de Programul Europa pentru Cetățeni.Nu ratați această oportunitate extraordinara!!

Ce va așteaptă de la aceste ateliere?
Ateliere naționale sunt despre forme organizate / neorganizate de rezistență nonviolentă, povești individuale / colective de solidaritate, sprijin și ajutor concret pentru cei persecutați politic și rasial, funcționarea presei secrete, lupta fermierilor și muncitorilor, rezistența evreilor și a celor persecutați în lagărele de concentrare, rolul profesorilor, intelectualilor, bărbaților și femeilor religioase în această activitate.

Calendarul activităților Atelierele sunt programate între 20 noiembrie 2020 și 31 ianuarie 2021, dar calendarul este actualizat și revizuit constant. Durata fiecărei sesiuni este de trei ore.

N° of participants per event (3,5):
72 from Romania, 14 from Romania